بهترین تولید کننده رزین در تهران ✔️【سال 1402】+ لیست 5 تایی
آشنایی با بهترین تولید کننده رزین در تهران
در این مقاله ابتدا به معرفی 5 تا از بهترین تولید کننده رزین در تهران به همراه مشخصات (شامل آدرس،تلفن و…) و سپس به تعریف رزین، ویژگی ها، کاربردها و انواع رزین می پردازیم. یکی از مواد مورد استفاده در صنایع امروزی رزین است. این مواد در کارخانه هایی با استفاده از منابع مصنوعی یا طبیعی تولید می شوند.
رزین ها بسته به ماده ای که برای ساخت آنها استفاده می شود، دارای ویژگی ها و خواص متمایزی هستند.در نتیجه هر یک از آنها برای اهداف متفاوتی استفاده می شود.
تولیدکنندگان متعددی در زمینه ساخت رزین فعالیت می کنند که حاصل استقبال بی نظیر از این محصولات در صنایعی مانند کارهای هنری، رنگ سازی و … می باشد. چنانچه به دنبال خرید رزین هستید، سعی کنید آن را از میان محصولات بهترین تولیدکننده رزین در تهران انتخاب نمایید.
رزین چیست ؟
رزین ها منشاهی گیاهان، حیوانی و مواد معدنی دارند و زیرمجموعه ای از خانواده پلیمرها را تشکیل می دهند. به دلیل ویژگی های متمایز رزین ها – مانند چسبندگی، قوام، تشکیل فیلم و مقاومت شیمیایی- صنعت به طور فزاینده ای مشتاق استفاده از رزین ها شده است و فناوری سنتز رزین مصنوعی وارد بازار شده است.
رزین یک ماده بسیار چسبنده است که در شرایطی خاص قابل سخت و سفت شدن می باشد. این مواد در دو حالت نیمه جامد و مایع، به دو صورت طبیعی و مصنوعی (سنتزی) در دسترس هستند و کیفیت ها و کاربردهای مختلفی دارند.
ویژگی های رزین :
رزین ها ترکیبات پلیمری هستند که از زنجیره های بلند و با وزن مولکولی بالا تشکیل شده اند. این زنجیره ها دارای گروه های عاملی فعال هستند. با توجه به ویژگی های ظاهری مانند گرانروی، رنگ، شفافیت و…، رزین های مختلف هیچ وجه اشتراکی ندارند. اما چسبندگی، تشکیل فیلم و استحکام ویژگیهای مشترک همه رزینها هستند.
اجزاء به وسیله رزین در کنار هم نگه داشته می شوند تا توزیع یکنواختی ایجاد کنند.
بدون رزین، برخی از پوشش ها مانند رنگ، چسب، آب بند و غیره قادر به ایجاد یک فیلم (لایه نازک) نیستند. رزین در واقع قابلیت تشکیل فیلم را در این نوع پوشش ها فراهم می سازد.
هر چه ذرات رزین با مولکول های سطح پیوند بیشتری داشته باشند، چسبندگی بیشتر و در نتیجه عمر پوشش بیشتر می شود. رزین ها باعث چسبندگی به سطوح می شوند.
رزین ها خواص منحصر به فردی مانند مقاومت در برابر مواد شیمیایی (اسیدها، قلیایی ها و روغن ها)، مقاومت در برابر دما و خوردگی، رطوبت، به ویژه در آب دریا، آب گرم و غیره ایجاد می کنند.
معرفی بهترین تولید کننده رزین در تهران :
رزین، یکی از ترکیبات مهم و کاربردی در بسیاری از صنایع است که توسط بهترین تولید کنندگان رزین در تهران، تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود. در این بخش می توانید از میان معرفی بهترین تولیدکننده رزین در تهران، برای تهیه مواد مورد نیاز خود انتخاب کنید.
با 5 تا از بهترین تولید کننده رزین در تهران آشنا شوید:
- رزین فام
یکی از شرکت های فعال در زمینه کارخانه رزین، رزین فام است. این شرکت از بدو تاسیس در سال 1357 توانسته است محصولات پلیمری مرغوب را به بازار داخلی عرضه کند.
استفاده از متخصصان ماهر و متعهد یکی از رموز موفقیت این مجموعه است و خط تولید این شرکت با همکاری شرکت Hoechst آلمان به روز شده است. محصولات این شرکت با توجه به نیاز مشتریان تولید شده و از کیفیت منحصر به فردی برخوردار است.
این شرکت با استفاده از نخبگان، دانش روز و ساخت رزین های مرغوب متمایز است. به همین دلیل می توان از رزین فام به عنوان بهترین تولید کننده رزین در تهران یاد کرد.
آدرس:تهران – میدان ونک – خیابان ونک – مجتمع اداری – تجاری تک – پلاک ۴۲ – طبقه اول – واحد ۵-۶
تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۸۸۵۹۶۲
- یشم
شرکت رنگ و رزین یشم یکی از معتبرترین و بهترین تولید کنندگان رزین های صنعتی می باشد. این شرکت با توجه به کیفیت و گستردگی محصولات خود می تواند به عنوان بهترین تولید کننده رزین در تهران در نظر گرفته شود. این مجموعه که در سال 1374 راه اندازی شد، در سال 1378 به صنایع رزین و رنگ یشم تغییر نام داد. این شرکت محصولات متنوعی را تولید می کند که برخی از آنها شامل رزین وینیل استر، رزین پلی استر ارتو و ایزو فتالیک و رزین پلی استر می باشد. این مواد برای ساخت بتونه، لوله های آب و غیره به خوبی کار می کنند. این شرکت محصولات باکیفیت را در یک خط تولید مجهز تولید می کند.
آدرس:تهران – یوسف آباد – نرسیده به همت – خیابان ۶۵ – پلاک ۱۲ – طبقه اول
آدرس کارخانه:ورامین – چرم شهر – شهرک صنعتی سالاریه – قطعه ۱۴۷
تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۰۶۵۶۶۵
- رزیتان
شرکت رزیتان با بیش از 40 سال سابقه و توسط اعضای آگاه و فعال تاسیس شد. این شرکت به عنوان بهترین تولید کننده رزین در تهران شناخته می شود.
رزین های این مجموعه در انواع مختلف از جمله رزین های فنولیک ، آلکیدی، اپوکسی و پلی استر غیر اشباع ساخته می شود.
از این محصولات در قالبسازی، رنگها و پوششهای صنعتی، کامپوزیت، سنگهای مصنوعی و چوب و غیره مورد استفاده قرار میگیرند.
آدرس:تهران – خیابان پاسداران – خیابان نارنجستان هشتم – پلاک ۲۳ (ساختمان پارک سنتر) – طبقه ۱۵ – واحد ۱۵۰۳
آدرس کارخانه:قزوین – کیلومتر ۳۰ جاده قزوین-تاکستان – صنعت دهم
تلفن تماس: ۰۲۱۷۱۱۳۸۰۰۰ – ۰۲۸۳۵۲۲۵۴۰۱
- نقشینه فام
باید ضمن معرفی بهترین تولید کننده رزین در تهران از شرکت نقشینه فام نام ببریم. این شرکت دارای سابقه ای برجسته در ایجاد رنگ ها و رزین های مختلف است. محصولات آن کیفیت بسیار بالایی دارند و کارایی قابل قبولی دارند. این شرکت دارای خط تولید و تجهیزات آزمایشگاهی منحصر به فردی است. در نتیجه می توانید از کیفیت آنها مطمئن باشید. از محصولات این برند می توان به رزین های آلکیدی شامل شورت اویل، مدیوم اویل و لانگ اویل اشاره کرد. علاوه بر این، این شرکت رنگ های مبتنی بر رزین را تولید می کند.
آدرس:تهران – رباط کریم – شهرک صنعتی نصیر آباد – خیابان سرو ۱۵ – پلاک ۲۳ و ۲۴
تلفن تماس: ۰۹۱۲۱۲۴۱۵۴۵
- پرنیان رزین سبز
هدف شرکت پرنیان رزین سبز تولید رزین مورد نیاز صنایع داخلی می باشد. بهترین تولید کننده رزین در تهران را می توان این شرکت نامید. این شرکت که در سال 1380 تاسیس شده است و دارای بهترین امکانات و ماشین آلات برای تولید رزین های مختلف می باشد. این شرکت از جدیدترین فناوری ها استفاده می کند و دارای گواهینامه ISO 9001:2015 می باشد. این شرکت در تلاش است تا با کمک نیروی کار با استعداد و واجد شرایط، کالیبر رزین های تولیدی خود را بالا ببرد.
آدرس:تهران – بلوار میر داماد – میدان مادر – خیابان وزیری پور – کوچه کاووسی – پلاک ۲۷ – واحد ۸ – طبقه ۴
تلفن تماس: ۰۲۱۲۶۴۰۹۷۲۳
کاربرد های رزین :
امروزه از زرین برای کاربردهای مختلفی در صنعت و هنرهای مختلفی استفاده می کنند.عمده ترین کاربرد رزین شامل موارد زیر میگردد:
- زیورآلات
- انواع لوازم دکوری منزل
- میزهای مقاوم و کاربردی
- دیزاین وسایل مختلف آشپزخانه مانند انواع تخته سرو یا زیر لیوانی
- پوشش دهی کف منزل و فضاهای تجاری
- کف سروریس بهداشتی و حمام
- پوشاندن سقف
- ضدآب کردن سطوح روی کابینت و کانتر آشپزخانه
- استفاده های صنعتی مانند پوشاندن لوله های آب و گاز
انواع رزین :
رزین ها معمولاً مواد چسبناکی هستند که برای تبدیل شدن به پلیمرهای سفت تحت فرایند پخت قرار می گیرند. نور ماوراء بنفش یا هاردنر ها اغلب برای کمک به فرآیند پخت استفاده می شوند. این مواد به طور طبیعی وجود دارند، اما به دلیل افزایش تقاضا و رشد جمعیت، اغلب به صورت مصنوعی ساخته می شوند.
در حالی که بسیاری از آنها می توانند خواص متفاوتی داشته باشند، برخی از انواع مصنوعی برخی از ویژگی های مشابه با انواع طبیعی دارند. در ادامه شما را با برخی از آنها آشنا می کنیم:
پلی استر
این ماده از واکنش اسید های دوتایی و الکل های پلی هیدریک تشکیل می شوند. بسیار انعطاف پذیر است و مقاومت بالایی در برابر حرارت، مواد شیمیایی و شعله دارد. این مواد که قیمت مناسبی دارند در تولید بطری و لوازم تزئینی، میله ماهیگیری، قطعات هواپیما و کشتی، پوشش و تجهیزات اسکی استفاده می شود.
فنولیک
نوع فنلی نیز گرمازا است و مقاومت بالایی در برابر نفوذ رطوبت، گرما، ضربه، حرارت و خوردگی شیمیایی دارد. در ساخت لمینت، چسب، سیمان، ابزار الکتریکی و ریخته گری استفاده می شود.
آلکیدی
با حرارت دادن پلی هیدریک با اسیدهای دوتایی، آلکید ایجاد می شود. این مواد دارای مقاومت شیمیایی خوبی، خواص الکتریکی و حرارتی عالی هستند. آنها برای عایق الکتریکی، ابزارآلات الکترونیکی، پرکننده های بتن و رنگ استفاده می شوند و مقرون به صرفه هستند.
پلی کربنات
این ترکیب ترموپلاستیک از واکنش بیسفنول آ و فسژن به دست می آید. در برابر فیلتراسیون مقاوم است، ضریب شکست بالایی دارد و از نظر الکتریکی و حرارتی پایدار است.
کلاه ایمنی، لنز، تجهیزات الکتریکی، فیلم عکاسی و عایق ها همگی از این مواد ساخته می شوند.
پلی آمید
از مونومرهای آمید ساخته شده است. آنها می توانند به راحتی قالب گیری شوند و سبک وزن هستند. آنها در بطری ها، بسته بندی ها، لاستیک ها، چرخ دنده ها ،بند ساعت، بخیه ها و الیاف استفاده می شوند.
پلی اورتان
از اجزای پلی ال و ایزوسیانات تشکیل شده اند. آنها در چسب ها، الیاف، الاستومرها، پوشاک، مبلمان و سایر محصولات به دلیل خاصیت ارتجاعی و چسبندگی زیاد در هنگام مخلوط شدن با رزین های دیگر استفاده می شوند.
سیلیکون
سیلیکات سدیم و سایر کلروسیلان ها زمانی برای ساخت این مواد استفاده می شدند. اما امروزه آنها با استفاده از مواد واکنش پذیر کمتری مانند تترااتوکسی سیلان یا اتیل پلی سیلیکات ساخته می شوند. آنها انعطاف پذیر، ضد آب هستند و پایداری حرارتی و اکسیداتیو خوبی از خود نشان می دهند.
رزین های سیلیکونی برای ساخت لاستیک و سطوح ضد آب به دلیل توانایی آنها در ساخت فیلم های سفت و سخت به دلیل ساختار شبکه سه بعدی آنها استفاده می شود.
اپوکسی
این ماده که معمولاً به آن پلی اپوکسید می گویند حاوی گروه های اپوکسی است. آنها به دلیل مقاومت شیمیایی و حرارتی برجسته و ویژگی های چسبندگی قوی برای ایجاد چسب، کفپوش، آستر و پوشش سطح استفاده می شوند.
پلی اتیلن
آنها رایج ترین نوع رزین هستند که سالانه بیش از 100 میلیون تن تولید می کنند. آنها بسیار انعطاف پذیر، مقاوم در برابر مواد شیمیایی و بخار یا رطوبت هستند و برای بسته بندی، تهیه ظروف، کابل های عایق، پوشش ها، اسباب بازی ها، قالب ها ، روکش ها و لوله ها استفاده می شوند.
اکریلیک
ترموپلاستیک ها این مواد را تشکیل می دهند. که با استفاده از متاکریلیک اسید، اکریلیک اسید یا سایر مواد مرتبط تولید می شوند. مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش و ضربه برای اکریلیک وجود دارد. آنها برای کاشی های شفاف، چسب ها، الاستومرها، پوشش ها، پانل های ساختاری و تزئینی و موارد دیگر استفاده می شوند.
سخن پایانی:
در این مقاله با بهترین تولیدکننده رزین در تهران آشنا شدید. شما می توانید با بررسی های جامع، انتخابی مناسب داشته باشید و محصولی باکیفیت خریداری کنید.