معماری

طراحی و اجرای دکوراسیون اداری ⚜️

اهمیت طراحی دکوراسیون اداری

ملاحظات زیبایی شناختی در دفاتر این روزها تاکید زیادی بر نحوه طراحی دکوراسیون اداری دارد. با توجه به اینکه یک دفتر کار با دکوراسیون مناسب می تواند بر عوامل مختلفی از جمله بهره وری کارکنان، ارتباطات درون سازمانی و سطح خروجی تاثیر مثبت بگذارد، مدیران شرکت ها ارزش بالایی برای دکوراسیون محل کار قائل هستند. کارایی افراد حاضر در محیط به طور مستقیم تحت تأثیر نحوه تزئین و چیدمان آن، علاوه بر جذابیت زیبایی شناختی محیط است.

تصویر اهمیت طراحی دکوراسیون اداری

دکوراسیون اداری چیست؟

منظور از دکوراسیون، قرار دادن متفکرانه و مناسب مبلمان، لوازم جانبی و سایر عناصر در یک فضا با در نظر گرفتن عناصر طراحی و طرح رنگ آن است. هنگام برنامه ریزی و طراحی دکوراسیون یک مکان اداری، مهم است که عواملی مانند اندازه اتاق، سلیقه افرادی که از آن استفاده می کنند، رنگ ها، میزان تابش نور، الگوها و بافت ها را در نظر بگیرید تا در نهایت به دکوراسیون دلخواه خود برسید.

تصویر دکوراسیون اداری چیست

علاوه بر اینکه محل کار افراد به منزله خانه دوم آنهاست، یکی از مسائل اصلی مدیران و طراحان داخلی در طراحی دکوراسیون اداری ساده و کاربرپسند بودن آن است. هنگام طراحی فضای کار ،باید به عناصر حیاتی مانند رنگ، نور، مبلمان و تجهیزات کاربردی اهمیت دهید. سبک های مدرن، مینیمال و صنعتی یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای طراحی داخلی اداری هستند زیرا به حداکثر رساندن فضای اتاق نزدیک می شوند.

در نظر گرفتن نیازهای مشتریان و کارکنان در بهترین شرکت های طراحی دکوراسیون اداری باید به جذابیت زیبایی شناختی و عملکرد فضای کار نیز توجه زیادی داشته باشد. همه این عوامل – طرح رنگ، فضای سبز، چیدمان میز و دسترسی سریع به فایل ها – تأثیر مثبتی بر بهره وری کارکنان دارند.

اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی اداری:

تصویر اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی اداری

از آنجایی که یک دفتر کار مانند یک خانه دوم است، باید به طراحی داخلی آن نیز توجه کرد. اگر فضای کاری شما طراحی دوست داشتنی و جذابی داشته باشد، می توانید با اشتیاق و شادی بیشتری کار کنید. برای اینکه در حین کار احساس راحتی و آرامش داشته باشید، باید همان دقتی که در طراحی دکوراسیون منزل خود دارید، در طراحی دکوراسیون دفتر کار خود نیز رعایت کنید. طراحی دکوراسیون داخلی اداری باید علاوه بر ایجاد حس آرامش و آسایش، استانداردهای طراحی دکوراسیون یک محیط کار را رعایت کند. محل کار شما باید متناسب با خدمات ارائه شده، اندازه و ابعاد فضا و موضوع کار طراحی و تزئین شود.

یک ساختمان های اداری به چه بخش هایی تقسیم میشود؟

تصویر یک ساختمان های اداری به چه بخش هایی تقسیم میشود

اگر تصمیم به تغییر طراحی دکوراسیون یک اداره را دارید باید از تمام بخش های متصل به آن آگاهی داشته باشید تا ضمن در نظر گرفتن بهترین استفاده از محوطه و فضاهای کوچک متصل به آن استفاده کنیم.

مانند همه مکان‌های دیگر، دفاتر دارای بخش های کوچکی هستند که می‌توانند برای ایجاد یک محیط اداری که در آن وظایف روزمره انجام شود، ترکیب و متصل شوند. موارد زیر معمول ترین و مهم ترین این بخش ها هستند:

  1. ورودی
  2. پذیرش (میز منشی)
  3. مسیرهای دسترسی و راهروها
  4. دفاتر
  5. اتاق مدیریت
  6. اتاق کنفرانس

فضاهای مختلف دفاتر اداری:

تصویر فضاهای مختلف دفاتر اداری

طراحی فضاهای اداری و نحوه انجام عملیات شامل تصمیم گیری در مورد مناطق دائمی، فضاهای داخلی و چیدمان مبلمان است.بسیار مهم است که عناصر ثابت فضا با آینده نگری لازم ایجاد شوند، اما در مورد فضای داخلی و چیدمان، از آنجایی که از طراحان انتظار می رود نتایج کار خود را بادوام کنند، فرآیند طراحی آنها باید از انعطاف لازم برخوردار باشد.

دسته بندی فضاهای ساختمان ادرای:

فضای اداری اغلب با استفاده از یک ماژول که با استفاده از اندازه گیری استاندارد مبلمان، ابزار و تجهیزات و همچنین فاصله مورد نیاز بین آنها ایجاد می شود، سازماندهی می شود. اگر بخواهیم فضاهای اصلی یک محیط اداری را بشماریم معمولاً به 4 گروه زیر تقسیم می شوند:

  • فضای اصلی ساختمان اداری

مناطقی وجود دارد که کار به طور مستقیم انجام می شود، از جمله اتاق های متخصص تک یا چند نفره،اتاق مدیریت، مناطق کار گروهی، اتاق های جلسه ، اتاق های آرشیو روزانه، هفتگی و ماهانه، و اتاق های خدمات و حسابداری .

  • فضاهای وابسته ساختمان اداری

مناطقی در کنار فضاهای اصلی وجود دارد که مستقیماً کار را انجام نمی دهند، اما به آن ها کمک می کنند، مانند اتاق های کنفرانس، کتابخانه ها، امکانات آموزشی، مراکز تماس، مراکز اطلاعات، مراکز رایانه، امکانات تکراری، و مناطقی برای استاتیک ماهانه و سالانه، بایگانی و سایر موارد ویژه…

  • فضاهای رفاهی ساختمان اداری

در کنار فضاهای اصلی و وابسته ، فضاهایی برای راحتی کارمندان اداری ایجاد شده است، از جمله نمازخانه، غذاخوری، مخزن آب، فروشگاه تعاونی، مرکز کمک های اولیه، سرویس های بهداشتی و سایر موارد خاص.

  • فضاهای پشتیبانی ساختمان اداری

فضاهایی وجود دارند که کل ساختمان را پشتیبانی می کنند و در کنار فضاهای دیگر شکل می گیرند، مانند: تعمیرگاه تجهیزات اداری، تعمیرگاه خودروهای اداری، انبارهای اولیه، فرعی و ضایعات، سرویس های بهداشتی کارکنان و رختکن، نظافت اتاق، تاسیسات مرکزی و کنترل آن در طبقات، پارکینگ ها و موارد دیگر.

مراحل طراحی دکوراسیون داخلی اداری کدامند؟

تصویر مراحل طراحی دکوراسیون داخلی اداری کدامند

اولین مرحله:

مرحله اول این است که شرکت طراحی دکوراسیون اداری به ارزیابی امکانات، فضای موجود، نیازها و درخواست های مشتری بپردازد تا طرحی جذاب و موثر را به مشتری ارائه دهد. برای ایجاد فضایی که به معیارهای زیبایی شناسی پایبند باشد، راه حل های کاربردی و موثری را پیشنهاد می کند.

دومین مرحله:

سپس شرکت طراحی دکوراتیو از نقشه های دو بعدی برای نشان دادن خواسته های مشتری و همچنین بهترین مکان ها برای فضاها و گردش بهتر (لکه بینی) استفاده می کند.

سومین مرحله:

نقشه های توسعه یافته باید برای مرحله سوم یا مرحله نهایی عملی شوند. برای اطمینان از شباهت پروژه تا حد امکان به نقشه های سه بعدی، باید از تیم اجرایی متخصص، مجرب و اختصاصی استفاده شود.

در طراحی دکوراسیون اداری چه اصولی باید رعایت شود؟

  • طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت و تفکیک فضا

تصویر طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت و تفکیک فضا

یکی از عواملی که در طراحی دکوراسیون اداری باید در نظر گرفته شود این است که منطقه خاصی برای کارمندان در نظر گرفته شده باشد زیرا در این محیط است که کارگران احساس امنیت و آرامش می کنند. هر کارمند به یک مکان خصوصی برای تمرکز و رسیدگی به وظایف مربوط به وظایف خود نیاز دارد، بنابراین در نظر گرفتن این موضوع بهره وری کارکنان را بهبود می بخشد.

اتاق مدیریت همانطور که از نامش پیداست مهمترین اتاق مجموعه است. برخی از جلسات در اتاق مدیریت برگزار می شود، جایی که اغلب از مهمانان برجسته استقبال می شود. اما باید دسترسی ساده ای به اتاق های دیگر داشته باشد، بنابراین در انتخاب این فضا و تزئین آن باید دقت کرد.

به یاد داشته باشید که اتاق مدیریت باید به گونه ای تزئین شود که نشان دهنده برند شرکت باشد. اتاق مدیریت معمولاً در بزرگترین اتاق یک مجموعه قرار دارد. دفتر مدیر باید از اثاثیه اداری با کیفیت بالا استفاده کند و آنها باید طوری چیده شوند که شرکت کنندگان بتوانند در طول جلسات یکدیگر را به وضوح ببینند.

  • نور پردازی در طراحی دکوراسیون اداری

تصویر نور پردازی در طراحی دکوراسیون اداری

نور یکی از اجزای کلیدی طراحی دکوراسیون اداری است. نورپردازی مناسب بر روحیه کارکنان تاثیر بسزایی دارد. کار با کامپیوتر در تمام طول روز می تواند چشمان شما را خسته کند. اثرات منفی مانند خستگی و خشکی چشم با نور کافی کاهش می یابد.

پخش نور به طور یکنواخت در تمام محل های کار در ادارات و ساختمان های اداری با تقسیم منابع نور و ایجاد طرح سقف مناسب ترجیح داده می شود.

نورپردازی مناسب هم برای موقعیت منشی و هم برای موقعیت بازدیدکنندگان مورد نیاز است. هدف اصلی از نورپردازی اتاق کنفرانس، روشن کردن میز کنفرانس است، با این حال، تکنیک های نورپردازی اضافی برای سایر فعالیت های اغلب در اتاق های کنفرانس مورد نیاز است. اکثر مسائل طراحی نور در محیط های اداری مربوط به کارمندانی است که بیشتر وقت خود را در آنجا می گذرانند و فضایی راحت و پر جنب و جوش با طراحی نور مناسب را می طلبند.

  • رنگ در طراحی دکوراسیون اداری

تصویر رنگ در طراحی دکوراسیون اداری

رنگ محیط یکی از مهم‌ترین عواملی است که بر جذابیت طراحی دکوراسیون یک اداره بسیار تأثیر می‌گذارد و می‌توان آن را در جنبه‌هایی مانند مبلمان، کف، دیوارها، سقف و لوازم جانبی و تزئینی دید. برای ایجاد هویت بصری ثابت، ترجیحاً دیوارها و سایر قسمت های دفتر را با رنگ های سازمانی رنگ آمیزی کنید. زیبایی محیط اداری به طور قابل توجهی تحت تاثیر استفاده از رنگ های ساده و شیک بر روی دیوارها و مبلمان است. زرد و سفید هر دو ساده و مناسب برای محیط اداری هستند و روحیه و شادی شما را بالا می برند، بنابراین از آنها برای ایجاد یک فضای کاری شاد، مد روز و پویا برای خود استفاده کنید.

استفاده از یک رنگ در محیط اداری می تواند بسیار کسل کننده باشد زیرا ممکن است افراد زیادی در آنجا کار کنند.بنابراین توصیه می شود در دکوراسیون دفاتر با تعداد کارمند از رنگ های مکمل متنوع استفاده شود. فقط به خاطر داشته باشید که این رنگ ها باید مکمل، هماهنگ یا خنثی باشند. استفاده از رنگ‌های غیرعادی یا رنگ‌هایی که باعث ایجاد تنش و اضطراب می‌شوند، توصیه نمی‌شود.

در طراحی های دکوراسیون اداری مدرن اغلب از رنگ های خنثی استفاده می شود و اغلب از فضای سبز، جعبه گل و دیوارهای سبز طبیعی برای بهبود تهویه و محیط در محل کار استفاده می شود.

  • مبلمان در طراحی دکوراسیون اداری

تصویر مبلمان در طراحی دکوراسیون اداری

فضای عملی، بصری و صوتی باید در حین ایجاد دکوراسیون اداری علاوه بر جذابیت زیبایی شناختی محیط، بهینه شود. مردم حدود نیمی از زندگی خود را در محیط های اداری می گذرانند. طراحی مدرن دفتر کار تاثیر بسزایی در رضایت کارکنان دارد. علاوه بر این، با طراحی مناسب اداری و استفاده از مبلمان اداری مناسب، بهره وری در محل کار افزایش می یابد و به شما این امکان را می دهد تا از کاری که کارمندان خود در دفتر انجام می دهند، نتایج بهتری بگیرید.

اگر دفتر شما شیک و امروزی است، روحیه و انگیزه شما و کارکنان را برای ادامه کار افزایش می دهد، و همچنین درک مردم از شما را بهبود می بخشد.

هنگام طراحی فضاهای اداری باید به فکر مبلمان و صندلی برای مشتریان باشید. برای استراحت مشتریان، گاهی اوقات صندلی ها در محیط های اداری نزدیک به دیوارها قرار می گیرند. با این حال، ترجیحاً از مبلمان اداری در آن تنظیمات استفاده شود. مبلمان اداری استاندارد به جلوگیری از مشکلاتی مانند ناراحتی کمر و آرتریت گردن کمک می کند و خواب آلودگی کارمندان را در طول روز کاهش می دهد.

  • میز در طراحی دکوراسیون اداری

تصویر میز در طراحی دکوراسیون اداری

یکی از مهم ترین وسایل مورد استفاده در طراحی دکوراسیون اداری میز است. میز اداری قطعه ای از تجهیزاتی است که مدیران و کارکنان بیشترین استفاده را از آن دارند. بنابراین، انتخاب یک میز اداری با کیفیت بالا بسیار مهم است.

  • پارتیشن در طراحی دکوراسیون اداری

تصویر پارتیشن در طراحی دکوراسیون اداری

در اکثر کسب و کارها و بخش های اداری به دلیل محدودیت فضا، منطقه موجود را تقسیم کرده اند. اگر مرکز اداری شما تعداد زیادی کارمند دارد اما فقط چند اتاق دارد، برای به حداکثر رساندن فضای موجود، آنها را پارتیشن بندی کنید. پارتیشن بندی فضاهای اداری به جدا نگه داشتن بخش های مختلف از یکدیگر کمک می کند و به فضای کاری شما نظم کاذب می دهد.

استفاده از پارتیشن شیشه ای یکی از راه حل های ایده آل و مفید برای پارتیشن بندی فضای داخلی اداری می باشد. یکی از مزایا این است که می توانید با استفاده از این نوع پارتیشن، مناطق محل کار را تقسیم کنید.

شیشه ای که به عنوان پارتیشن عمل می کند با رعایت قوانین آتش نشانی ساخته شده است. این پارتیشن ها واقعا جذاب هستند و دید شما را بهبود می بخشند زیرا نور را به خوبی منعکس می کنند.

  • چیدمان مناسب میزها و مبلمان اداری

تصویر چیدمان مناسب میزها و مبلمان اداری

چیدمان مناسب مبلمان یک عنصر کلیدی در طراحی دکوراسیون اداری و اداری است. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وارد دفتری می شوید اما نمی توانید بنشینید زیرا مبلمان به درستی چیده نشده است. قرار دادن مبلمان اداری نیاز به هوشمندی دارد، اما فراتر از داشتن دکوراسیون عالی است. این تصمیم تاثیر زیادی بر نحوه تعامل مدیر با مشتریان خواهد داشت.

  • انتخاب متریال کف در طراحی دکوراسیون اداری

تصویر انتخاب متریال کف در طراحی دکوراسیون اداری

نوع کفپوش در محیط های اداری بسیار مهم است. هنگام انتخاب بهترین متریال کف برای اتاق های اداری، باید تعدادی از عوامل حیاتی را در نظر بگیرید. اولین مورد حجم حرکت مشتری و کارمند است و دومی میزان سر و صدای تولید شده توسط افراد در حال حرکت است.

سنگ و سرامیک به دلیل دوام عالی و سادگی نگهداری، بهترین مواد برای استفاده در محیط های اداری شلوغ هستند. لمینت در محیط های خصوصی و مشاغل بدون مشتری ترجیح داده می شود، در حالی که اگر به آرامش و سکوت بیشتری در محل کار نیاز دارید، فرش های اداری ضخیم ترجیح داده می شوند.

مجری مسئول طراحی دکوراسیون اداری و تجاری باید تمام عناصر پلان را به طور کامل بررسی کند و به اندازه کافی مجهز باشد تا از اجرای موفقیت آمیز اطمینان حاصل شود. یکی از مواردی که یک مجری با تجربه باید روی آن تمرکز کند استفاده از مواد مدرن و با کیفیت است. استفاده از متریال مرغوب در دکوراسیون داخلی ظاهر پروژه را با ظرافت، مدرنیته و مجلل افزایش می دهد. از طرفی با توجه به تردد زیاد در ساختمان های تجاری و اداری، اجرای کارآمد و طولانی مدت دکور اداری کارایی آن را دو چندان می کند.

  • در نظر گرفتن سلامت و ایمنی کارکنان

تصویر در نظر گرفتن سلامت و ایمنی کارکنان

یکی از مهمترین نکاتی که در طراحی دکوراسیون ساختمان اداری باید مورد توجه قرار گیرد امنیت است. مهم نیست که یک ساختمان اداری چقدر بزرگ یا کوچک باشد، ایمنی بسیار اهمیت دارد. مهم است که فکر کنید افرادی که در طول روز به آنجا رفت وآمد می کنند و یا کار می کنند چگونه احساس راحتی و امنیت می کنند. هنگام ایجاد چیدمان ساختمان اداری، از راه پله های اضطراری در ساختمان های اداری بزرگ گرفته تا تهویه کافی و گرمایش ایمن و بدون مشکل در واحدهای اداری کوچک، باید در ابتدای پروژه همه نگرانی های امنیتی در نظر گرفته شود.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا